♪En verden fuld af musik♪

♪"Din rejse, din musik"♪

VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 6 DAGE
PRIS 3.990,00 kr.

Prag - Tjekkiet

VIGTIGT: Ovenstående datoer er ment som et eksempel, kontakt os venligst med de datoer I ønsker at rejse.

Prag – også kaldet Østeuropas Paris er en by mellem gammelt og nyt. Gå på opdagelse i Prags smalle og snoede brostensbelagte gader, besøg de charmerende cafeer med den livfulde atmosfære i den historiske bykerne, nyd byens store arkitektur med en sjælden variation i stilarter og de fantastiske koncerthuse.

Gennem Prag snor byens særlige kendetegn sig, floden Moldau og giver denne pulserende by sin helt egen ro og sjæl. Overalt i Prag er der spillemænd på gaden, og mange er dygtige musikere. Prag skal opleves bare en gang i livet.

 

Grundet forhøjede udgifter omkring brændstof & inflation omkring udgifter på rejsemålene, er priserne tilrettet til 2023.

Det er cirka priser. Kontakt os for præcise priser til jeres gruppe, med jeres ønsker for rejsen.

OurWorld vil arbejde ihærdigt for at finde den allerbedste mulige pris – til jer, som altid.

 

Prisoversigt:

7 dage, 5 nætter:

Pris per person fra DKK. 4.820,- 

 

Rejsens pris inkluderer:

✅ 4-stjernet bustransport fra Midtjylland

✅ Hotel Charles Central eller lignende

✅ 5 nætter i flersengsværelser for unge

✅ 5 nætter i dobbeltværelser for ledere

✅ 4 x morgenmad

✅ 3 aftener med aftensmad, inkl. postevand

✅ Entré til Theresienstadt, engelsktalende guide

✅ Byrundtur, på gåben, dansk guide, 3 timer

✅ 3 koncert spilletilladelser med lokal guide assistance

✅ 2 timers sejltur inkl. frokost dag 4

✅ Baseret på rejse i juli måned, august og oktober

✅ Baseret på 34 unge og 6 ledere

✅ Dansktalende chauffør

✅ Bus til rådighed på rejsemålet jf. kørehviletid

 

Samme koncept, blot 6 dage, 4 nætter.

Pris per person DKK. 3.990,-

 

Klik her for at se program for rejsen

 

Se galleri herunder.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer.

Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov.

Vores erfaring med rejser til oversøiske rejsemål sikrer vore gæster at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at vore gæster har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura.
Vi glæder os til at vise dig OurWorld!

Christian Weis Jensen

 

 

 

 

Program for rejsen

 

Dag 1:
Bussen ankommer til den aftalte adresse, hvor foreningen stiger på. Vi har en natkørsel i bussen.

 

Dag 2:
Før vi ankommer til Prag laver vi et stop ved Theresienstadt. Entréen er inkluderet i rejsens pris.

Den 10. juni 1940 overtog Gestapo Theresienstadt og gjorde fortet til et fængsel.

I november 1941 blev garnisonsbyen lavet om til en indhegnet ghetto for jøder. Dens funktion var at få omverdenen til at tro, at jøderne levede et idyllisk liv i ghettoen, men i virkeligheden var det en koncentrationslejr. Fremme i Prag udleveres nøgler til værelserne. Sidst på dagen spiller vi en koncert.

 

Dag 3:
Prag bør opleves til fods. Efter morgenmaden pakkes bussen med jeres udstyr, hvorefter vi kører ind til midtbyen, hvor vor lokale, dansktalende, guide står klar. De næste 3 timer vandrer vi rundt i de gamle gader og hører historierne om husene og Prags udvikling. Frokost på egen hånd, herefter kommer bussen med udstyret. Når alle er klædt om er det tid til at spille for turister og lokale inde i Prag.

Efter koncerten kan vi gå til Staromestske Namesti, den mest betydningsfulde historiske plads i Prag, kaldet Den Gamle Rådhusplads, der har været centrum for Prags byliv i mere end 1000 år. Torvet er et fint udgangspunkt for de mange attraktioner i Prag, men du kan også uden problemer få timer til at gå ved at hænge ud her blandt gøglere og sælgere.

 

Dag 4:
Prag deles af floden Moldau eller Vltava, som floden hedder på Tjekkisk.  En sejltur på floden er inkluderet. Efter en kort sejllads er det tid til at give koncert, imedens båden sejler. Vi vil forsøge, at få båden til at sejle i ring ved Karlsbroen, således at turisterne på broen kan nyde musikken. Resten af dagen på egen hånd.

 

Dag 5:
Dagen i dag er til egne oplevelser, vi kan foreslå et besøg på Prags borg. Udsigten fra Prags borg hører blandt de mest betagende panoramaer. En af verdens største borgkomplekser er dannet af historiske paladser, kirkebygninger, omfattende haver og maleriske hjørner. Prags borg har været symbol for den tjekkiske stat i mere end tusind år, og den er også sæde for den tjekkiske præsident. Der er mulighed for at komme op i tårnet, denne entré er ikke inkluderet.

 

Dag 6:
Vi en foreslå en udflugt til middelalderbyen Kutna Hora, som er beliggende en times kørsel fra Prag. Besøg her sølvminerne, som man kan få en rundtur i. Byen er også kendt for Sct. Barbara kirken i fornem gotisk stil. Cirka fem kilometer fra Kutna Hora ligger den meget specielle knoglekirke, hvor al udsmykning er lavet af menneskeskeletter. Der er også mulighed for at besøge Skoda Fabrikken og Muséum og få en rundvisning.

 

Dag 7:
Efter morgenmaden pakkes bussen. Vi har en dagskørsel mod Danmark.

Pris per person 7 dage
18. oktober 2024 - 24. oktober 2024
4.820,00 kr.

Pris per person 6 dage
18. oktober 2024 - 23. oktober 2024
3.990,00 kr.

Har du spørgsmål?

Helle Krogh Dahl

Telefon: 97425040